Sajarah parusahaan

Latar sajarah perusahaan

  • Taun 1980-an, xu Qing, timbalan diréktur Biro Patani Ékonomi Kabupaten Xiushui sareng ahli agronomi, mendakan yén aya kabiasaan nginum tèh amis di kabupaten xiushui nalika anjeunna nalungtik sumber tèh.Engké, dina organisasi Shu Huiguo, nu lajeng diréktur Dinas Pertanian Propinsi Jiangxi, Ku Xu Qing, tiis Ren Xuan, profesor di jiangxi kuliah kadokteran tradisional Cina, dina dasar téori ubar tradisional Cina jeung modern. élmu, métode persiapan di xiushui cyclocarya daun paliurus salaku bahan baku utama, cocog kana kualitas luhur tea gunung xiushui, supplemented ku ubar, bahan ubar tradisional Cina jeung persiapan dahareun teh kaséhatan ChengQing (nyaéta ShenCha), metoda persiapan na meunangkeun patén penemuan nasional, patén No.: 891000232, percobaan pharmacological jeung verifikasi klinis, tea qingjian (shencha) boga fungsi nyegah diabetes, kasakit cardiovascular, anti sepuh tur enhancing kekebalan.
  • Dina 1990, produk anyar tea Qingjian (teh ketuhanan) ieu hasil sidang-dihasilkeun di Sandu Reclamation beternak tegalan, sarta meunang sertipikat Produk Anyar jeung unggulan bijil Produk Anyar Propinsi Jiangxi dikaluarkeun ku Komisi Ékonomi Jiangxi;Anggota utama produksi percobaan nyaéta: Liu Yunhua, Yang Jianjun, Yang Wenmiao, jsb.
  • Dina 1991, disiapkeun pikeun ngawangun Jiangxi Qingjian tea pabrik pemurnian, dilarapkeun pikeun pendaptaran mérek dagang tina "Meishan" salaku shencha (Qingqian tea), sarta lokasina di Sandu Reclamation beternak tegalan (Yangmeishan).
  • Dina 1992, didaptarkeun ku Biro Industri jeung Dagang Propinsi Jiangxi, Jiangxi Qingjian tea pabrik pemurnian diadegkeun, Liu Yunhua éta diréktur pabrik, Yang Jianjun, Yang Wenmiao éta timbalan diréktur pabrik, lajeng menteri tatanén sarta Industri Xia Xiaohua presided. leuwih karya.
  • Dina ahir 1992, rencanana peluncuran produk anyar (teh Illahi), sarta ngayakeun konferensi pers dina promosi tea ketuhanan di Shanghai Jinjiang Hotel on November 18. Shu Huiguo, lajeng wakil gubernur Propinsi Jiangxi, Meng Jianzhu, lajeng timbalan sekretaris jenderal Pamaréntah Kota Shanghai, Xu Minghua, lajeng Sekretaris Komite Partéi Xiushui County, Xia Xiaohua, lajeng menteri Pertanian jeung Industri of Xiushui County, Jeung Yu Yunshui, diréktur Sandu Reclamation beternak Ladang of Xiushui County, éta hadir ka pituduh konferensi pers.Angkatan kahiji produk tea ketuhanan dikirimkeun ka pasar Shanghai.
  • Dina taun anu sarua, rencanana ngahiji Jiangxi Qingjian Tea Pemurnian Factory kalawan Xiushui County Mesin Pertanian Factory No 2. Saatos rundingan, dua sisi ngahontal konsensus yén Jiangxi Qingjian Tea Pemurnian Factory dihijikeun jeung Xiushui County Mesin Pertanian Factory No 2 pikeun ngabentuk. milik nagara Jiangxi Xiushui Shentea Group Company.

Sajarah ngembangkeun pausahaan

  • Pikeun ngembangkeun pasar asing, grup ShenCha, hiji joint venture jeung Amérika dina bulan Juli 1993 tina jiangxi ShenCha parusahaan industri, mimiti produk urang nu diékspor ka pasar internasional, dina 1994 bets mimiti ékspor tea dijual di Jepang, sanggeus masih dijual di Amérika Serikat. Amérika Sarikat, Jérman, Rusia, Koréa Kidul, Malaysia jeung nagara séjén sarta wewengkon, produk ku FDA, kamentrian kaséhatan Jerman, persetujuan mentri Jepang.Pausahaan pikeun ngalereskeun cai pikeun earn devisa.
    Perluasan pasar sareng paningkatan produksi parantos ngamajukeun padamelan, sareng ampir 400 padamelan énggal diciptakeun.Mésér bahan baku geus ngaronjat pisan, nu ngaronjatkeun panghasilan patani.
  • Dina 1994, pausahaan invested di meuli saplings Willow héjo, ngadegna dasar bahan baku Willow héjo, Pilihan situs di désa jiulong, Township Huangao, county ieu.
  • Dina 1994, wu Guanzheng, lajeng sekretaris Komite Partéi Propinsi Jiangxi, inspected parusahaan jeung inscribed: "Spring tetempoan pinuh taman teu bisa nyimpen hiji aprikot beureum kaluar tina témbok".
  • Ti 1994 nepi ka 1995, dina arah Fan Huaxuan, lajeng presiden Rumah Sakit Rahayat Xiushui County, percobaan klinis awal dina green tea (teh ketuhanan) anu dipigawé, sarta analisis pharmacological awal green money teh dilakukeun ku Jiangxi Universitas Tradisional Cina. Landong.
  • Dina 1996, pausahaan mimiti dibewarakeun "hypoglycemic ShenCha", "buck ShenCha", "leungit beurat ShenCha (digabungkeun)" tilu variétas tina persetujuan kaséhatan nasional, dina waktos anu sareng, tilu variétas di Jiangxi médis kuliah basis eksperimen keur Farmakologi nu. , percobaan toksikologi, dikonfirmasi nu ShenCha boga hypoglycemic, antihypertensive, fungsi kaséhatan lipid.
  • Dina Juli 1997, "merek Kaséhatan ubar" tea suci anti gula sareng anti tekanan darah disatujuan ku Kamentrian Kaséhatan.Saatos nagara ngabatalkeun "ngaran merek kaséhatan ubar", dua produk di luhur disatujuan salaku produk pangan kaséhatan.
  • Taun 1998, "Meishan brand slimming tea" disatujuan ku Kamentrian Kaséhatan salaku kadaharan kaséhatan.Alatan kasadaran kaséhatan masarakat Tionghoa anu kawilang lemah, pasar kadaharan kaséhatan mimiti hese pisan, ditambah ku modal anu ageung dina tahap awal, sahingga perusahaan nanggung beban hutang anu beurat, bank eureun. lending, sarta parusahaan éta dina kasulitan, salila sababaraha taun, produksi jeung jualan geus hovering dina 10 juta yuan.
  • Materialise, berjuang di pasar domestik, pasar internasional di 1997, pausahaan teamed up kalawan joint venture Jepang jiujiang green industri development co., LTD., serangan utama pasar Jepang, panghasilan jualan ngaleuwihan 30 juta, dipangaruhan ku 98 Asian. krisis finansial, nyirorot jualan, jualan murag kana 20 juta, sanggeus sababaraha taun deui dina sapuluh juta yuan.Ku 2002, pausahaan ieu parah bangkrut.
  • Dina Désémber 2002, dina hidayah ti departemen kompeten county, reformasi perusahaan ieu ditunda agenda parusahaan jeung tim reformasi ieu nyetél.
  • Dina Juli 2003, Jiang Qinghua janten manajer umum perusahaan sareng Xia Xiaohua mundur.
    Dina Agustus 2003, pausahaan ngayakeun rapat umum sadaya pagawe, majelis umum unanimously lulus resolusi, sapuk yén pausahaan diasupkeun cara ngagawe bangkrut nurutkeun hukum, palaksanaan lelang aset, raising dana diperlukeun pikeun restructuring sarta resettlement staf.

Restrukturisasi perusahaan mangrupikeun kabutuhan sajarah

  • Dina latar tukang reformasi sistem ékonomi nasional, sistem perusahaan modern kudu ngaganti sistem perusahaan heubeul.Dina Nopémber 2004, pausahaan ngalamar bangkrut ka pangadilan county luyu jeung hukum, sarta nyetél tim liquidation bangkrut.Hasil likuidasi nunjukkeun yén Grup Shencha parah bangkrut sareng mumpuni pikeun bangkrut.Pangadilan county nyatakeun bangkrut Grup Shencha sareng ngaluarkeun pengumuman umum.
  • Perlu disebatkeun yén dina période khusus ieu anu aya hubunganana sareng kapentingan vital karyawan perusahaan, sadaya karyawan ngagaduhan rasa kabeneran anu jero, stabilitas émosional, produksi sareng operasi perusahaan normal, sareng aktip cooperate sareng karya restructuring, ku kituna pagawéan réstrukturisasi bisa dilaksanakeun kalawan lancar.
  • April 30, 2005, pangadilan county maréntah yén skéma tina prosedur bangkrut, 6 Juni, aset parusahaan keur lelang publik, svala Présidén cowen ku Beijing Orient sains jeung téhnologi ngembangkeun ko., LTD., Taun anu sarua dina bulan Agustus, jiangxi ShenCha. group co., LTD diganti xiushui county propinsi Jiangxi ShenCha industri co., LTD., ibukota didaptarkeun 10 juta yuan, wawakil légal svala di Ms.

CEO Wen Yan geus nyuntik vitalitas anyar kana Shencha kalawan konsép manajemén anyar jeung kakuatan ékonomi kuat.