Teh Diabetes Ngatur Gula Darah Ngatur Lemak Darah (Trigliserida Sareng Kolesterol)

Katerangan pondok:

[Komponén Fungsional sareng eusi] Total polisakarida≥12%
[Bahan Utama] Daun Cyclocarya paliurus, vetch susu, ubi Cina, green tea, jsb.
[Fungsi Kaséhatan] Ngatur gula getih sareng lipid getih (trigliserida sareng koléstérol).Nanging, éta henteu tiasa dianggo salaku ubar pikeun ngubaran panyakit.
[Populasi Lumaku] Pasén kalayan hyperlipemia sareng hyperglycemia.
[Dosages sareng administrasi] 3-6 bungkus sadinten.Hiji bulan dianggap salaku kursus perlakuan.Nalika nganggo éta, nempatkeun bungkusna dina cangkir, teras eusian cangkir ku cai anu ngagolak.cai nu ngagolak tambahan bisa ditambahkeun pikeun pamakéan salajengna.
[Tanggal produksi] handapeun kotak
[Periode valid] 24 bulan
[Panyimpenan] Simpen dina tempat anu tiis, garing sareng kedap hawa.


Rincian produk

Tag produk

Produk utamana ngandung daun Cyclocarya paliurus, tutuwuhan alam langka, dina kombinasi kalayan kembang Chrysanthemum, yam Cina jeung green tea, nu sadayana bothedible sarta ubar.Ieu mangrupikeun inuman kasehatan anu diinovasi sareng diproduksi sacara saksama ku ngagunakeun téori kasehatan tradisional.

Saatos pamariksaan sareng pamariksaan anu ati-ati, mendakan yén produkna ngandung rupa-rupa sanyawa sapertos polisakarida, asam amino, flavon, jsb.

Salaku tangkal jangkung tur deciduous, Cyclocarya Paliurus oge spésiés tangkal langka tur kuno.Saatos sangsara iklim kasar tina Epoch Glasial dina Periode Kuarter jutaan taun ka tukang, Cyclocarya Paliurus ngan sumebar di sababaraha wewengkon di Yangtze Walungan Citarum Cina di dunya jeung Xiushui, Jiangxi mangrupakeun wewengkon tumuwuh utama na.Daunna silih ganti sareng pinnate ganjil kalayan rasa amis sareng infructescence sapertos senar panjang tina koin tambaga, ku kituna dina masarakat éta disebut tangkal tea amis sareng tangkal artos.

Daun Cyclocarya Paliurus ngandung 6 rupa unsur mikro penting manusa, nu beunghar kromium, vanadium, sélenium séng ogé magnésium.Sajaba ti éta, 6 rupa anyar terpenoid kapanggih dina daun Cyclocarya Paliurus pikeun kahiji kalina di alam dunya kayaning cyclocarioside A, Cyclocarya paliurus glycosides (Ⅰ, Ⅱ, Ⅲ), Cyclocarya paliurus acid (A,B), jsb .

Eksperimen sato sareng percobaan manusa ku ratusan pasien kalayan diabetes ‖ nunjukkeun yén éta gaduh pangaruh nurunkeun gula getih sareng lipid getih (trigliserida sareng koléstérol).

Produkna mangrupikeun inuman anu aman sareng kasehatan kalayan rasa anu hipu sareng seungit.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali